Om halvtolv.dk

Formålet med hjemmesiden er at informere bredt om Andelsboligforeningen til alle interesserede - deriblandt kommende beboere. Den er endvidere den primære informationskanal af mere intern karakter fra diverse bestyrelser, udvalg, klubber mv. til beboerne.

På den offentlige del vil du finde information om lejlighederne, aktuelle salg, referater fra generalforsamlinger, billedgallerier og det væld af klubber, foreninger, laug osv., der udgør en stor del af livet på Halvtolv og som gør det til et meget attraktivt sted at bo.

Adgang til den interne del af hjemmesiden kræver, at du er beboer og at du har registreret dig på siden. Dette gøres ved tryk på "Registrer" til højre herfor. Din registrering er først endelig, når AB's bestyrelse har bekræfter, at du rent faktisk ER beboer og når du selv har bekræftet dit ønske om registrering. Alt dette sker automatisk bl.a. via e-mail.

Når du er blevet registreret og er logget ind får du adgang til bestyrelsesreferater, diverse medlemslister og andet materiale, der ikke ifølge lovgivningen umiddelbart kan offentliggøres. Det er også her du finder vores forum, som er den direkte kontakt beboerne imellem.

Vedligeholdelsen af hjemmesidens indhold foretages af Niels Larsen  (redaktionelt indhold) og Jens Hornelund (teknisk vedligehold). Har du information, billeder og andet du synes kunne have interesse for andre så sendt materialet til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Har du tekniske  spørgsmål? Kontakt da Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vilkår og betingelser for brug af denne hjemmeside.

Tips & tricks - hjælp til at navigere på hjemmesiden.

 

 

 

Halvtolv.dk er opbygget med udstrakt brug af Open Source software - Joomla! - som er gratis og som løbende udvikles af ihærdige ildsjæle over hele kloden. Der er tilkøbt nogle få kommercielle komponenter. Siden er IKKE lige nu optimeret til smartphones, tablets mv. Men det er noget vi arbejder på!