Bådlaug - Aktiviteter

   
Aktiviteter - Medlemsliste - Referatarkiv  -  Bestyrelse og aktivitetsansvarlige  - Generalforsamling

Bådlauget råder over et af to historiske bådskure fra ca. 1860, bolværkspladser, en fælles motorjolle samt kano, kajak og inriggere.

 

Bådlaugets fællesbåd "Crocodillen" 

 

                                                                          

Der foregår mange aktiviteter gennem året i Bådlauget - de fleste naturligvis i sejlsæsonen. Her kommer er hurtigt overblik over, hvilke primære aktiviteter vi laver.

Landkrabber

Hvem kan være med?
Landkrabberne består af børn og børnebørn med tilknytning til Halvtolv. Børn skal være ledsaget af en forælder. Landkrabberne sejler i bådlaugets materiel og får støtte af bådlauget til materialer m.m. Derfor forventes børnene eller deres forældre/bedsteforældre at være medlemmer af bådlauget. Alle er velkomne til at kigge forbi.

 
                                                                                                                   
                                                                                                                                               Lagkageroning
Søulke
Hvem kan være med?
Holdet er kun åbent for de erfarne roere fra sidste år og deltagelse kræver anskaffelse af egen våddragt, ligesom man skal kunne svømme minimum 200 m uden hjælpemidler.
Forældrene skal give tilladelse til, at børnene deltager i sejladsen og andre aktiviteteter. Svømning foregår på eget ansvar. Der skal desuden være mobilnumre, så vi altid kan komme i kontakt med forældrene. Fra de er fyldt 12 år, skal søulkene selv være medlem af bådlauget.
 
Mandagshold
Er de "praktiske grise" i og omkring bådskuret. Men det er også en mulighed for at få brugt lidt energi i den gode sags tjeneste. Der mangler altid en hånd, så kontakt derfor den ansvarlige for mandagsholdet