Øl laug intro

Øllauget på Halvtolv er sammenslutningen af ølinteresserede sjæle, der lægger en dyd i at drøfte, planlægge og brygge øl til laugets og andelsforeningens bedste. Vi brygger 2-3 gange per år, hvor ca. 500 liter dejlig læskende øl bliver til.

Deltagelse i lauget er ganske gratis og kræver ingen forudsætninger, men hvis du har interessen vil du lære brygningens ædle kunst. Vi brygger i BIE’s Bryglab i Farum, men drøfter løbende mulighederne for at prøve andre steder eller have et mindre setup på Halvtolv. Grundpræmissen forlauget er at brygge sammen, så det forventes du deltager ved en eller flere af aktiviteterne i forbindelse med brygningen.

Fordelen ved at deltage i lauget er primært et fagligt fællesskab omkring brygning af øl og muligheden for at brygge. Der er desværre ikke gratis øl til medlemmerne ?

Lauget har også en Facebook gruppe (Halvtolvs Bryglaug), der dog ikke har alle medlemmer, så koordineringen ske primært vi mails.

Medlemsskab
Ønsker du at være medlem af øllauget, så sende en mail til Martin Kregler: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..